The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-22-2006, 10:11 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default No posts in this category?

Hi Geek,

I was wondering how you get the "No posts in the category" message to appear when you have the alpha bar showing as you do on this site. See attached screenshot.

Mine doesn't show a message at all... and on some templates, when I select a letter without any results, the left and right modules also disappear.

Any ideas?

Cheers

Clancy
Attached Images
File Type: jpg noposts.jpg (19.0 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2006, 05:02 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Are you using the latest version and are your templates reverted?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-24-2006, 12:01 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek View Post
Are you using the latest version and are your templates reverted?
I have upgraded to the latest version 2.1.3 - I have reverted the template GARS_threadbit... my GARS_forumdisplay template wasn't changed so I had no option to revert that one.

Was the upgrade supposed to replace my templates? Most of them still show "Last edited May 5 2006 by the geek" Does that sound right?

Clancy
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2006, 08:32 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Can you provide a URL for an example? The latest GARS_forumdisplay should have this.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-26-2006, 05:30 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek View Post
Can you provide a URL for an example? The latest GARS_forumdisplay should have this.
Ok, I'll Pm the details. It's a private forum so I've set you up a login.

Thanks for your help Geek.

Merry Christmas.

Clancy
Reply With Quote
  #6  
Old 02-04-2007, 01:13 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

I'm still having problems with this... I have completely uninstalled GARS, updated my board to 3.6 on my testing server - reuploaded my GARS files and reinstalled the latest version of the GARS product but I am still not getting the "No posts in the category" message. I am not using custom templates. I'm stumped.

Any help would be greatly appreciated.

Clancy
Reply With Quote
  #7  
Old 02-04-2007, 11:08 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I was pretty sure this was all sorted. You will have to re-pm me details for me to take a look again.

HTHs
Reply With Quote
  #8  
Old 02-05-2007, 12:05 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek View Post
I was pretty sure this was all sorted. You will have to re-pm me details for me to take a look again.

HTHs

Thanks Geek, I've sent you a PM with my testing server details.

Cheers

Clancy
Reply With Quote
  #9  
Old 02-19-2007, 01:11 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Hi again Geek... sorry to keep on about this, but I've sent you two PM's with my details and I haven't heard back. I uninstalled GARS, reinstalled it and still am missing the no posts in category message. Any help would be greatly appreciated.

Clancy
Reply With Quote
  #10  
Old 02-19-2007, 04:33 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The problem is that I have yet to duplicate it. Can you check on the default (unchanged) style?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linking old posts abrecher Geek Auto-Linker 1 06-10-2009 03:27 PM
Ad after every X posts Morgan Tutorials 9 03-11-2009 10:12 PM
Adsense after X posts? mushrom Geek Advertising Banner System 2 03-26-2008 03:31 PM
banner after posts dsurban Geek Advertising Banner System 1 02-07-2008 06:07 PM
Banners Between Posts? thetraveler Geek Advertising Banner System 18 09-03-2007 07:33 AM


All times are GMT. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.